El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

Planering

Jag har börjat tänka att jag ska dela upp resten av caminon enligt nedan:

Burgos – León
León – Sarria
Sarria – Finisterre/Muxia

179 km
198 km
261 km

14 dagar vandring
14 dagar vandring
21 dagar vandring

13 km/dag
14 km/dag
12,4 km/dag

På det viset kan jag nog få det att bli rimligt och kul för mig. Något jag verkligen inte gillade var alla som rusade upp ur sängarna klockan halv fem och rusade iväg med pannlampor i mörkret för att hinna fram till dit dom skulle för dagen så snabbt som möjligt för att hitta en säng. Så vill inte jag vandra. Jag kommer att planera boende 1-2 dagar i förväg, buda ryggsäcken/väskan dit jag ska och njuta av vandringen. Ska äta och dricka bättre och vara ännu mer inlyssnande mot min kropp när den säger ifrån.

För varje period ovan så tänker jag mig en vecka extra ledigt för resor till och från och för att kunna landa när man kommer hem. Känns superkul att ha allt detta framför sig. Nu gäller det att lista ut när jag ska gå de olika sträckorna för att få så behagligt väder som möjligt. Vill inte gå när det är för varmt, men inte heller när det är för kallt. Nu vet jag ungefär vad jag klarar och tycker är kul också vad gäller sträckor. Vill ju gärna ha lite ork att uppleva saker, och det hade jag inte om jag gick mer än 20 km om dagen.

Kul, kul! Äventyret fortsätter!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *