El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

2 december 2022

Lite uppdatering om knät, tankarna och kroppen i allmänhet.

Nu har det gått en tid sen jag kom hem. Knät är nästan bra, men jag kan fortfarande inte gå några längre sträckor utan att få ont igen. Jag gick hos sjukgymnasten en massa gånger och fick laserstrålning, ultraljud, ljus, el och tejpning. Allt för att det skulle läka fortare. Dessutom en massa övningar som jag skulle göra hemma. Well, det vet ni ju hur det blir med sånt, men gör dem ett tag, men sen blir det ju så trååååkigt. 🙂

Konsekvenser av allt detta är att jag har blivit ovanligt stillasittande, till och med för att vara jag. Jag är stel och har nog gått upp i vikt (slängde vågen i flytten, så jag vet inte). Men! Har sista tiden började med min älskade yin-yoga på kvällarna igen och där hittar jag min själ och snart min kropp också, tror jag 🙂 Försökte mej på ett vinyasa-pass igår, men det är SVÅRT, jag är sååå stel. Menmen, sakta men säkert.

Nu är det morgon, jag har kört ett kort yogapass, tänt ljus i mörkret och satt på mina älskade mantran på Spotify. Det var länge sen och sakta, sakta kommer jag nog att hitta tillbaka till allt som jag mår bra av.

Nu är fokus inåt, för att hitta välmåendet. Längtar ut ibland, till vidderna, ljuset, ”äta, sova, gå” och rent allmänt att vara på luffen. Vi får se hur det blir nästa år med vandrandet. Bor mer på landet nu, så jag har fina skogar och områden omkring mej att gå i när ljuset kommer tilllbaka. Ska till Kreta på workation i januari-februari, för att slippa lite av eländet här hemma med mörker och snö, blir värre och värre för varje år.

Well! Peace out!

Bjuder på min lista:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *