El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

7 Septiembre 2022 Dag 17. Burgos

Vilodag. Sovmorgon. Hotellfrukost.

Besökte katedralen i ett par timmar, det fanns hur mycket som helst att se. Överväldigande. Stötte på en vandrare från vägen som också hade lite krämpor, vi tog en kaffe och åkte taxi till Decathlon, hon behövde fylla på sitt klädförråd, det börjar bli lite kallt och det kommer att komma regn.

Under dagen växte ett beslut fram hos mej. Nu var det dags för mig att åka hem. Jag har testat att bo på alberguen, på hotell, pensionat och hostels. Jag har ätit pilgrimsmiddagar, tortilla och druckit café con leche och zumo de naranja. Jag har tvättat kläder för hand och duschat i duschar med kallt vatten. Naturligtvis påverkar knäskadan också. Känner mej färdig med det här, for now. Så idag har jag bestämt mej för att åka hem och det känns underbart! Tänk att få komma hem och vara ledig hemma! 🌟

Så imorgon tar jag buss till Madrid, sover där en natt för att kunna ta direktflyg till Arlanda. Hemma på fredag vid 14-tiden. 😊 Ljuvligt!

Så ikväll blir det sista middagen på caminon. Känns som om det blir perfekt! Är så nöjd och stolt över alla steg och kilometrar jag redan klarat av, kanske var det mer än jag trodde. 🤷🏻‍♀️ Nu får jag några lediga veckor hemma. Eller vad jag nu hittar på, det vet man aldrig 😊 Så så blev min camino den här gången. Perfekt för mig! 🌻 Massor av intryck och minnen att bearbeta tar jag med mig hem. Vilket äventyr!

Så! Imorgon: Madrid!

Bilder på insta: annakolis

Underbar utsikt att vakna till!

4 svar på “7 Septiembre 2022 Dag 17. Burgos

  1. Välkommen hem sen! Inget i livet är värt att slita sönder sig för; varken kropp, själ, jobb, relationer osv. Du har upplevt mer än många andra någonsin gör! Otroligt bra kämpat och starkt! Minnen för livet.
    Kram! <3

    1. Ja, verkligen minnen för livet. Och caminon finns kvar. Kommer inte sakna den just nu, men säkert senare. Nu längtar jag hem 😊

  2. Älskar din beslutsfattningsförmåga! Ständigt i rörelse! 18 dagar på luffen är ett rejält vandringspensum. Och vad kul att du får lite tid i Madrid också. Ser fram emot att träffas sedan!

    1. Tack! Tiden i Madrid tillbringades tyvärr i en säng i ett gräsligt hotellrum med det onda knät. Det får bli en annan gång. 🙂 Jag är ju ledig nu, så går gärna ut och äter eller något om några dagar, när knät fått vila lite. Är nöjd med mina 18 dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *