El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

20 september 2022

Idag var jag hos sjukgymnast. Det är någon slags inflammation i menisken antagligen. Jag fick elbehandling och laserstrålning av knät, båda för att påskynda läkningen. Jag fick stränga instruktioner att vila och att inte belasta knät mer än nödvändigt. Jag ska lägga kallt på ibland och jag fick ett träningsprogram som jag ska göra minst en gång om dagen. Han tejpade också knät för att det inte ska göra lika ont. Om en vecka ska jag tillbaka för el- och laser igen, plus att jag ska träffa en ortoped för eventuell röntgen i oktober (har ju tidigare haft lite artros i knät, men inte direkt haft besvär av det).

Så nu är det Netflix och soffa och kanske en virkning som gäller 🙂 Och lite annat smått och gott, det brukar det ju blir med mej. 🙂 Tråkigt att inte kunna gå ordentligt och inte veta hur lång tid det tar, men skönt att få instruktioner om vad man ska göra och inte.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *