El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

5 februari 2022

Befinner mig just nu på Cabo Verde, närmare bestämt i Santa Maria på Sal. Tog idag en långsam promenad från mitt hotell till Shell Cemetery Beach, snäckkyrkogården. Amazing! Men! Här är det cirka 23-24 grader nu och jag fick ju ett smakprov hur det kommer bli att gå i den värmen, eftersom det är ungefär där temperaturen ligger dagtid på caminon i september, enligt dem jag frågat. Det är VARMT! Så mina finafina vandringskängor i Goretex och skinn känns oerhört varma för ändamålet. Jag fryser ju inte ett dugg i dem när jag går hemma i 10 graders kyla. Tål att tänka på. Tror jag kommer försöka sälja dem och köpa något lättare och inte lika varmt. Säg till om du är intresserad. Storlek 39, bild finns i post 1 på bloggen.

Imorgon ska jag ta min promenad västerut på stranden till en udde som jag gissar kommer att känna som jordens ände. 🙂 Väldigt skönt med sol och värme dock!

Where shells go to die


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *