El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

17 juli 2022

Nu är det snart bara en månad kvar! 🙂 Har inte alls hunnit med att vandra här hemma, det har varit en massa annat som tagit tid, men det får gå som det går. Jag har bestämt mej för att se alltihop som ett äventyr och att det viktiga inte är att jag kommer fram till Santiago, utan att jag kommer iväg och går Caminon på mitt eget sätt. Jag hamnar där jag ska, tänker jag 🙂

Idag har jag i princip spikat packlistan, beställt hem det sista som fattades och fattat beslut om saker som jag velade mellan. Jag har vägt allt och landar på en vikt på ca 5 kilo inkl ryggsäck, men exkl vatten och snacks. Rätt bra ändå, tycker jag. Ska lägga ut packlistan när den är helt spikad och alla grejjer har kommit med posten och blivit vägda.

Jag har också bestämt mej för att inte ta föra dagen över Pyrenéerna, utan gå den nedre vägen. Detta pga Orrisson blev avbokat, för att de tydligen har stängt just den natten jag skulle sova där, och jag orkar inte ta hela övergången första dagen. Så jag har bokat i Valcarlos och sen i Roncesvalles. Jag har bokat boenden efter det också, men har bestämt mej för att avboka allihop, så jag kan lyssna på min kropp och gå precis så långt som jag känner för varje dag. Vill inte ha måsten eller prestationstänk när jag går.

Börjar bli lite, lite nervös 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *