El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

31 juli 2022

Har utökat utrymmet på mitt webhotell för den här domänen idag, så att jag ska kunna lägga upp mycket bilder. Har också skaffat en plugin till WordPress som ska göra att jag kan lägga upp ”gallerier” med bilder på ett enkelt sätt, testar den i det här inlägget med bilder på vägar jag tidigare har gått.

Annars har jag varit ute och gått med min ”riktiga” packning idag i solen och värmen. Visserligen bara några kilometer, men ändå, för att testa. Går bra, men är varmt! Måste skaffa en hatt istället för keps, för att inte bränna öronen är iaf något jag kom underfund med. Och att dricka mycket vatten. Älskar kjolen från SheDid!

(Tillagt efteråt: pluginnen verkar funka finfint, ska testa med större bilder nästa gång).

[ngg src=”galleries” ids=”1″ display=”basic_thumbnail” thumbnail_crop=”0″]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: