El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

20 augusti 2022

Så. Nu är ryggsäcken packad och står i hallen och väntar. Den är lite för tung, men har med mej lite nötter och godis, så det ordnar till sig så småningom. Min lilla Fjällräven-väska är också packad med pass och pengar och elektronik och det som man aldrig vill släppa ifrån sig. Och kläderna till imorgon (inatt) är framlagda. (Taxin kommer och hämtar mig 3.45).

Jag är incheckad på båda flygen, boardingpassen finns i mobilen och utskrivna på papper för säkerhets skull.

Första natten i St Jean Pied de Port är bokad och betald. Pilgrimspass är inskaffat. Andra och tredje natten är bokade, i Valcarlos och Roncesvalles. Appar är nedladdade. Reskassan är insatt på resekortet. Extra-kort är packat. Taxi är bokad.

Jag kom också på att jag kanske lägger upp lite videos, och isf kommer jag att lägga dem på YouTube. Här är länk till min kanal: Anna på YouTube, kommer att länka den i sidomenyn också.

Ja. Jag tror att jag är så färdig jag kan bli. Nu ska jag rensa ur kylen! 🙂


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *