El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

23 januari 2022

Idag har jag bokat transport från Biarritz flygplats till Saint Jean. Hittade ett företag som kör direkt, då tar resan dit bara en timme. Företaget heter Express Bourricout, för den som är intresserad. 🙂 Priset beror på hur många passagerare det blir på just min resa. Vi får se, men skönt att slippa krångla med bussar och tåg. Det betyder ju att jag kommer att vara framme i Saint Jean vid tre-fyra-tiden, och hinner ta mig till Pilgrimskontoret för att hämta mitt Pilgrimspass. Perfekt! Då hinner man glida runt lite och insupa omgivningarna också. Skönt att ha första dagarna planerade.

Tydligen är överfarten över Pyréenerna, de första två dagarna, de jobbigaste på hela vandringen. Hoppas man klarar av den. Men jag har i alla fall delat upp etappen på två dagar, vilket rekommenderas av somliga.

Vilket äventyr jag ska ut på! 🙂

Jag har bokat hotell på Arlanda också, natten innan planet går. Tänker att det är skönt att vara där, eftersom planet går så tidigt. Lite onödig lyx, men det känns som en bra start.

Hade lite folk på middag igår, och kunde faktiskt hålla mig från att prata om mina planer. Skönt! Är lite seg idag, så min dagliga runda känns trög, men ska ut strax. Solen skiner och vill inte bryta promenix-kedjan. Laters.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *