El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

4 april 2022

Packlistan börjar ta form. Jag börjar känna vad det är jag vill ha med mig. Det som fortfarande är kvar att införskaffa är en klänning att ha på kvällarna, underställ i merinoull att sova i, trosor i merinoull och ett par regnbyxor. Resten har jag, eller är på väg hem till mig. Packlistan krymper och krymper, jag väger varje grej och räknar ut vad alltihop kommer att väga. Målet är att komma under 5 kilo exklusive vatten och mat. Vill också gå i kängor, tror jag, men vi får se, har inte bestämt mej ännu. Köper kanske antingen trekkingskor eller trekkingsandaler, utöver Altrorna och flipflopsen. Time will tell.

Regn/vindjacka
Stavar
Sidenlakan
Underställ i merinoull
Ögonmask
Öronproppar
Tandborste
Tandkräm
Tandtråd
Mellanrumsborstar
Flipflops
Vaselin till fötterna
Pannlampa
Laddare till mobil och klocka
Kanske regnbyxor
Regnskydd till ryggan

Ryggsäck
Nagelklippare
Resehandduk
Lush schampokaka
Deo Abslout Torr
Klädnypor 4 st.
Tvättmedelsblad Sea to summit
Rakhyvel
Parfym Clean reseförpackning
Säkerhetsålar 4 st.
Borste
Hårsnoddar
Hårspännen
Spork
Munskydd


Vätskesystem
Trosor i merinoull 3 st.
Strumpor merinoull el. skavsårsstrumpor 4 par
Vandringsleggings
Kortare leggings
2 t-shirts
1 linne
2 sport-bh
Keps
Altra Lone Peaks skor (ja, hur nu skovalet blir)
Airpods
Liten fjällrävenväska till pass och pengar
Exuviance dagkräm med solskydd

Detta är inklusive de kläder jag ska ha på mig- Velar lite om sovsäck vs. sidenlakan, men jag är varm av mig på nätterna och tänker att jag kan köpa någon ultralight fleece-filt på vägen, om det kniper. Hade tänkt ta med Alvedon, nässpray och xylocain m.m., men vi får se, känns som om det går att köpa det mesta längs vägen. Guideboken (John Brierley´s)vill jag gärna ha med mig, men får projektera om apparna kan ersätta den, en bok väger ju en del.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *