El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

9 maj 2022

Idag tog jag en annan väg upp till Pano Stalos, genom olivodlingar, med fantastiskt mycket blommande blommor. Hundar, får, ödlor, örnar (!). Det var ca 20 grader och sol idag och jag gick väl typ när det var som gassigast, det var ju dumt, förstås, men jobbade i förmiddags. Gick vääääldigt sakta, men blev varm ändå- Det kommer att bli tufft att gå i sån värme med gassande sol och i sån terräng, det var lite mer uppåt idag, kändes det som, men det kanske berodde på värmen. Gick samma väg ner som igår. Ljuvligt vackert iaf, med alla dofter och fåglar.

Som tur var jag åt jag en ordentlig lunch innan jag gick, nyfångad och grillad fisk på Kato Stalos Mare, där jag blev serverad av en servitris som var halvsvenska och som hjälpte mig med rensning av firren 🙂 Ljuvligt gott. Efter rundan belönade jag mig med en GB sandwich.

Skorna funkar finfint, även om de är varma. Absolut torr kommer jag inte att användas mer, det kliar och känns underligt under armarna.

När jag gick uppför och var supervarm så föreställde jag mig att släpa på en ryggsäck också, inte alls en angenäm tanke…. Men tur att man har sommaren att testa fram bästa grejjerna på. Har iaf bestämt mig för att minimera packningen. Hellre att jag blir tvungen att köpa något än att släpa på för mycket.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *