El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

12 aug 2022 – Halvpanik! :)

8 dagar kvar till avresa!

Packningen gås över, det dras ifrån saker, det läggs till, det köps nytt och byts ut. Valmöjligheterna är oändliga! För många. Så många beslut att ta för att riktigt optimera packningen. Så mycket det nu går. Har bestämt mej för att kosta på mej ett par lyxprylar (viktmässigt). Men vilka är viktigast för mig? Min hjärna behöver vila 🙂

Dessutom!

Kommer jag att träffa några på vägen? Kommer jag att få gå ifred ibland när jag vill? Tänk om jag går vilse? Tänk om det ösregnar? Tänk om det blir alldeles för varmt? Var det verkligen bra att jag bokade det där rummet första natten? Skulle jag inte ha delat sovsal på ett albergue då? Hur ska jag orka? Hur långt orkar jag gå? Kommer jag klara mej från skavsår? På vilket sätt är jag intressant för någon annan? Varför går jag egentligen?

Och förutom det så har det minimalistiska tänket påverkat en så man tänker också:

Behöver jag verkligen en sån här stor lägenhet? Varför har jag så mycket prylar? Hur ska jag göra mej av med prylar? Vem vill ha dem? Kommer jag att vilja gå igen? Vart ska jag gå då? Borde jag inte ha en lägenhet med mindre hyra?

Så otroligt mycket frågor som snurrar runt. Visserligen är jag lugn och vet att allt kommer ordna sig, men det är ändå helt utmattande. Jag sover mycket och drömmer konstigt. 🙂

Men snart är jag på väg!!! Wihoooooo!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: