El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

18 augusti 2022 – Totalkaos!

3 dagar kvar! Allt är faktiskt inköpt som jag behöver (utom en anteckningsbok). Alla packning är utspridd både här och där, det är ihopvikt och färdigt att packas ned, eller testat och smutsigt och ska tvättas, eller så ligger det nånstans på vänt på nånting. Jag har halva fredagen och hela lördagen på mig att fixa klart allting.

Fick igår besked om att jag har fått en nybyggd lägenhet i Steninge slottsby (tjohoooooo!) med inflytt 1 november, så nu har jag det att tänka på också. Kul! Vill lite mer ut på landet, men ändå nära stan och vill också downsiza lite, den lägenhet är typ 12 kvadratmeter mindre än den jag har nu. Får fixa allt med flytt och sånt när jag kommer hem.

Ja. Mycket roligt på gång alltså. Först! El Camino! Har övertänkt precis allting nu, så nu vill jag bara komma iväg! Nedräkning, packning och städning återstår, sen drar jag! Oroar mig för allt och ingenting, behöver åka nu. 🙂


4 svar på “18 augusti 2022 – Totalkaos!

  1. KBK! Oro över det som inte hänt verkar onödigt.
    Och va’? Lägga i Steninge – så bra. Riktigt fint ställe och typ i naturen. Och nära till vackra Sigtuna, vattnet och tuttilutti 🌻.

    1. Ja, känns superkul med flytten, även om jag skjuter upp att tänka för mycket på det just nu 🌞 Nä, jag oroar mej inte så mycket, det får bli som det blir.. 🍀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *