El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

7 maj 2022

Ja, den långa promenixen till Täby och tillbaka ledde till ett par veckors uppehåll i mitt vandrande. Mina fötter svullnade upp något otroligt, svullnaden gick inte ner förrän efter fyra dagar, och då framträdde blåmärken både här och där på fötterna. Jag fick också ett par blåsor som gick ner efter nån vecka. Jag vet inte vad detta beror på, jag har gått i samma skor tidigare, men jag tror nästan att jag drack för lite. Who knows? Detta ledde iaf till att jag inte gick på ett par veckor, pga ont och blåmärken som gjorde det svårt att gå i några skor öht.

Just nu befinner jag mig på Kreta och har idag tagit min första lite längre promenad sen dess. Visserligen bara fem kilometer, men ändå. På platt mark dessutom. Ska gå upp till en liten bergsby imorgon, vi får se hur det går. Det gick bra idag iaf i nyinköpta löparskor (Asics, favoritmärke), får testa ut nya skor nu, som jag ska gå i, kängorna var alldeles för varma. Första kilometern idag var jäkligt seg och kroppen liksom knarrade motvilligt. Men sen gick det bra. Gick sakta och tog kaffe- och glasspaus. Bra att öva i lite värme också, det är drygt 20 grader här och jag känner ju hur varmt det kommer att bli.

Dagens promenad finns här:
https://sv.wikiloc.com/spar-ga/turiststrakspromenad-102043801

Och några bilder:


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: