El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

25 aug 2022 – Dag 4 Zubiri – Villava

Lång, varm dag. Det blir alltid en massa extra kilometrar, hur jag än gör. Det skulle bli 14, men blev 21. Inte samma höjder idag, lite lagom upp och ner, även om uppförsbackarna blir tuffa i värmen. Gick lång väg längs floden Rio Argo, supermysigt. Fick tips av nån härlig liten människa att inte gå upp i bergen till Zabaldica, utan följa floden istället. Mycket tacksam för det tipset, då slapp man ett gäng uppför i gassande sol. Även om det blev längre.

In i Villava som verkar vara någon slags förstad (?) till Pamplona. Känns inte alls kul med storstad efter alla vackra vyer. Tror jag skippar Pamplona den här gången och tar det när man är i annat läge.

Superlite folk på alberguet. Vet inte om det beror på området eller vad det är. 🤷🏻‍♀️ Har i alla fall tvättat alla kläder i tvättmaskin (lyx!) och torktumlat dem. Äntligen av med fukten! Har bokat två nätter framåt nu. Ett albergue och sen ett hotell. Längtar! 😊 Imorgon blir det en hel del uppåt, hoppas på moln och lite svalare!

Bilder på insta: annakolis


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *