El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

30 augusti 2022 Dag 9. Azqueta – Los Arcos

Jag fortsätter min mycket individuellt utformade camino. 😊

Mysig middag i igår på absolut bästa alberguet hittills! Vi var fem stycken som bodde där, alldeles lagom. En av dessa fem var en fransk dam på 86 år som gick caminon. För vilken gång i ordningen minns jag inte. Hon hade börjat pilgrimsvandra när hon var 70 år och hade gått många gånger och flera olika. Fantastiskt!

Jag har ju fått bekymmer med ett knä och imorse när jag skulle ge mig iväg fick jag en underbar knämassage av min hospitalera, med en tinktur som en druid-kompis till henne hade tillverkat av örter. Ljuvligt!

Stapplade iväg några kilometer, men kände att det inte alls funkade med knät, så jag fick ta en taxi till Los Arcos, som var mitt mål för dagen. Strosade runt i den supermysiga staden, tog en kaffe, fyllde på förrådet med kontanter, var på apoteket och hörde vad de tyckte jag skulle göra. Fick bra tips och köpte salva och tabletter och har nu planerat in bara 7 km imorgon.

Vid lunch fylldes Los Arcos på med pilgrimer, träffade två svenskor! Har inte varit många på vägen direkt. Får se om vi ses vid middagen eller om det blir nya bekantskaper. Är redan hungrig 😆

Nya äventyr heeeela tiden! Love it! Håll tummarna för mitt knä nu!

Ja, ni ser ju själva. Fullkomligt underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *