El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

31 Agosto 2022 Dag 10. Los Arcos – Sansol.

Testning av knät idag. 8 km på helt vanlig grusväg utan några större höjdskillnader. Fantastiskt att bara kunna gå. Det gick sakta, men bra. Har gått runt lite i min lilla by här också, hängde uppe utanför kyrkan ett tag, fantastisk utsikt över nästa by man kommer till. Var och käkade på tiendan i byn. Har vilat knät på eftermiddagen i mitt söta lilla rum på mitt supermysiga boende. Jag har verkligen haft tur med mina bokningar. Nu har jag bokat alberguen de två kommande nätterna, har lyxat med eget rum för mycket nu, går lite utanför budgeten 😊

Har räknat lite på resten av caminon och kommit fram till att jag nog kommer att hinna med hela ändå. Förutsatt att mitt knä blir bra igen. Och eventuellt skippar jag etappen till Belorado och tar buss, eftersom den tydligen inte var nån höjdare, utan gick längs med bilväg hela dagen (har utsända som går före mej 😉). Inte så kul. Känns jättekul att jag har en chans att hinna med hela caminon. Om kroppen håller. Såklart. 🙏🏻

Snart ska jag ut och käka på byns enda matställe. Well, det finns ett albergue också med pilgrimsmeny, men roligare att äta på ett vanligt ställe. Sansol är hur litet som helst, men så gulligt. Och ALLA byar, hur små dom än är, har en kyrka med en kyrkklocka som ringer varje timme (och mer) dygnet runt. Hörs dock inte till mitt rum här, för en gångs skull.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *