El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

2 Septiembre 2022 Dag 12. Logroño – Nájera.

Tidig morgon, lämnade Logroño i mörkret. Det går lätt och snabbt att gå på morgonen. Träffade en hel del bekanta längs vägen. När man tar sin första längre paus efter 5-6 km så blir man genast lite slö 😊 och det börjar gå lite långsammare. Sen vid 11 börjar det bli riktigt varmt när solen ligger på, vilket den mestadels gör. Träffade en till svenska idag. Kul! 😊

Lång och ganska trist sträcka på asfalt och betong ut ur Logroño. Hittade en öppen panadería så jag fick i mej lite frukost vid sjutiden. Efter all asfalt och betong kom man in i en stor park med svanar, ekorrar som snodde mat och fula fiskar. 🐟 Sen var det uppför nästan hela vägen till Navarrete, en gullig liten by där jag åt nygjord tortilla som second breakfast. Sen tog jag bussen tillsammans med en tyska och två trötta spanska killar resten av vägen till Nájera. 15 km räckte idag. Det växer mycket, mycket Rioja-vin här 🍷

Nu ligger jag i en sovsal och väntar på att få somna. Är trött efter Rioja-vin och tapas igår och störande person i överslafen inatt och tidig morgon. Får se om jag lyckas komma iväg tidigt imorgon också och om mina kläder hinner torka. Alltid spännande. Börjar få lite känningar och ett par små blodblåsor på tårna, ska testa att gå i sandalerna ett tag imorgon.

Bilder på insta: annakolis


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *