El Camino al Camino de Santiago

Förstasidan

5 Septiembre 2022 Dag 15. Castildelgado- Belorado.

Idag var det en trött dag. Jag vet inte vad det är, men vissa dagar är det svårt att andas för mig, vet inte om det är nån post-covid-skit som hänger kvar. Idag var en sån dag, hela förmiddagen. Sen släpper det helt plötsligt. Som tur var hade jag bestämt mej för en kortare dag idag, drygt en mil, så att knät skulle få vila lite på eftermiddagen. Gick fel en sväng, så det blev nån kilometer extra eller två. Gick i mina egna funderingar tills jag kom på att jag varken sett gula pilar, snäckor eller pilgrimer på ett tag 😆 Bara att kolla Camino Ninja och gå tillbaka.

Kom fram tidigt till dagens mål; Belorado. Lång vandring längs motorväg med många långtradare, vilket inte var jättetoppen. Men Belorado är en fin liten by och idag är sista dagen på fiestan, firandet pågår för fullt fortfarande. Hann gå på apoteket och köpa ibuprofen och paracetamol. Tog en lång ”lunch”; patatas bravas och Kas naranja 😊 Gick runt lite på byn och checkade in tidigt på alberguet, tvättade, duschade och tog en lång siesta.

Träffade sen på flera ”gamla” bekanta från vägen, käkade middag med några av dem, jättemysigt.

Imorgon tar jag buss till Burgos för att få vila knät, nu ska det bli bra. Ska bo på hotell (!) i Burgos i två nätter och ”bara” vara turist. Hoppas att knät hinner bli bra och att jag sen kan ge mej ut på mesetan utan knäskydd och ont.

Ännu en härlig vandringsdag, för vad man än har för kroppsliga bekymmer så är det helt fantastiskt! 🌟

Fiesta och nedrasat hus 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *